top of page

WEEKENDARRANGEMENT

Lada oldtimer op de obm camping

Voor bezoekers die wat verder moeten reizen of gewoon een leuk "Oostblokweekend" willen meemaken, bieden we zelfs een weekendarrangement aan! Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, stellen we van vrijdag 14:00 tot zondag 14:00 een pop-up camping ter beschikking.

 

Het volledige weekend incl. camping, 2x ontbijt, BBQ, roadbook, goodiebag, enz... heeft de democratische prijs van €50 tijdens de vroegboek periode.

Voor vrijdagavond voorzien wij de mogelijkheid om voor democratische prijzen zowel pasta als hamburgers te nuttigen, zodat je niet met een hongertje hoeft te blijven zitten.

vrijdagavond omstreeks 21:00 houden we een gratis drive-in bioscoop op het terrein, op vrijdagavond: voor het audiospoor heeft u een FM-radio nodig (autoradio, draagbare radio)... U kunt snoep kopen tijdens de bioscoop sessie en onze cafetaria is doorlopend open tot 23:00.

Vanaf zaterdagochtend 7:00 uur voorzien we in onze kantine het ontbijt buffet tot 09:30  terwijl de eendaagse deelnemers ter plaatse arriveren.

De barbecue zaterdagavond kan rond 18.00 uur op het terras worden genuttigd.

Zondagochtend tussen 7:00 en 09:30 bieden we in onze kantine nog een smakelijk ontbijtbuffet aan, zodat u het Oostblokweekend tevreden kunt afsluiten.

Een verblijf op de pop-up camping, van vrijdag tot zondag, inclusief 2x onbijt en een bbq,  kost €50 per volwassene, kinderen tot 12 jaar betalen €25.

Wij zorgen voor sanitair en douches. 

Voor degenen die niet wensen te kamperen, maar wel het volledige weekend willen aanwezig zijn, Kunnen via Booking.com in de buurt tal van b&b's , hotels, motels vinden, in alle prijsklassen.

trabant en wartburg oldtimer oostblokmeeting

Voor degenen die geen kampeerauto hebben, maar toch het comfort willen van in een leuke retro caravan te overnachten, kunnen contact opnemen met karnijs, die enkele retro caravans verhuurd.

Via onderstaande knop kunt u kaarten bestellen voor onze bijeenkomst!

circuit.jpg
bottom of page