top of page

WEEKENDARRANGEMENT

Lada oldtimer op de obm camping

UPDATE: Onze camping is vol.

Voor bezoekers die wat verder moeten reizen of gewoon een leuk "Oostblokweekend" willen meemaken, bieden we zelfs een weekendarrangement aan! Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, stellen we van vrijdag 14:00 tot zondag 14:00 een pop-up camping ter beschikking, waar we je bij aankomst trakteren op een welkomstdrankje!

 

Het volledige weekend incl. camping, 2x ontbijt, BBQ, roadbook, goodiebag, enz... heeft de democratische prijs van €45.

 

Voor vrijdagavond zal een food-truck u de mogelijkheid geven om ter plaatse friet of andere snacks te kopen.

 

We werken ook hard aan het opzetten van een gratis drive-in bioscoop op het terrein, op vrijdagavond: voor het audiospoor heeft u een FM-radio nodig (autoradio, draagbare radio)... U kunt snoep kopen tijdens de bioscoop sessie en de cafetaria van Cars, Coffee & More, is open tot 22:00

 

Vanaf zaterdagochtend 9:00 uur wordt in de kantine van Cars, Coffee & More het ontbijt geserveerd terwijl de eendaagse deelnemers ter plaatse arriveren.

 

De barbecue zaterdagavond kan rond 18.00 uur op het terras worden genoten.

 

Zondagochtend bieden we een smakelijk ontbijt aan, zodat u het Oostblokweekend tevreden kunt afsluiten.

 

Een verblijf op de pop-up camping van vrijdag tot zondag kost €45 per volwassene, kinderen tot 12 jaar betalen €20.

 

Wij zorgen voor een sanitaire wagen en douche(s). Elektriciteit is voorzien maar de stroom is beperkt tot 16a voor de hele camping. Wij vragen u geen zware elektrische apparaten aan te sluiten. Ook vragen wij u om het afval te beperken!

 

Voor degenen die niet wensen te kamperen, maar wel het volledige weekend willen aanwezig zijn, op slechts 6 km van ons terrein ligt Hotel Fauwater, een 'basic' hotelletje met best betaalbare tarieven. boeken kan eventueel via www.fauwater.com of gewoon via booking.com

trabant en wartburg oldtimer oostblokmeeting

Voor degenen die geen kampeerauto hebben, bieden wij de mogelijkheid er een te huren bij de mensen van Cars, Coffee & More via onderstaande knop:

Via onderstaande knop kunt u kaarten bestellen voor onze bijeenkomst!

Map of the Grounds
bottom of page