top of page
PROGRAMMA

Vrijdag 30 Augustus

14:00 opening van onze popup camping

  • Ontvangst van de deelnemers 

21:30 Drive-In Cinema sessie .


Zaterdag 31 Augustus

09:00 Opening van de deuren

  • Ontvangst van de deelnemers

  • Statische tentoonstelling

  • Racing show

  • Kofferbak verkoop

  • Animatie

11:00 Vertrek van de rondrit die start op het racecircuit

18:00 BBQ (inschrijven noodzakelijk)

ONZE LOCATIE

In 2024 vindt de Oostblookmeeting plaats op een nieuwe locatie, het Glosso Circuit in Arendonk. 

We krijgen een enorme speeltuin met meer ruimte, een grotere parking voor deelnemers en bezoekers en verbeterde catering en sanitaire voorzieningen.

glosso.jpeg
ZATERDAG

Zaterdag 31 Augustus openen we ons terrein om 9:00 uur. Terwijl het terrein zich vult met alle verschillende Oostblokwagens, kan er een drankje op het terras genuttigd worden. Ook zullen er tijdens onze bijeenkomst interessante stands te bezoeken zijn, voorzien we een heuse racingshow, en een mini marktje.

Rond 11:00 begint de interactieve tour. Voor de tour van dit jaar proberen we weer een virtuele rally door het Oostblok samen te stellen, met de nodige verrassingen onderweg, en we bij de start van deze rit wij zullen proberen u als deelnemer een minute of fame te geven, in ware rallystijl, met uiteraard een rondje over het circuit.

En om de dag in schoonheid af te sluiten, zorgen we voor een BBQ om 18:00 (inschrijven noodzakelijk).

Een dagdeelname aan de Oostblok Meeting, zaterdag 31 Augustus kost slechts €7 en is inclusief een roadbook, rondje over het circuit, goodiebag, en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen voor de beste rittensport teams. 

De Oostblokmeeting is gratis te bezoeken (zonder deelname aan de interactieve rondrit, roadbook, goodiebag, ronde over het circuit etc...).

Autokin zenpow.jpeg
AUTOKINO

Naar de Oostblok Meeting komen is als een tijdreis. Omdat we net zoveel van film houden als van onze oude auto's, moesten we een manier vinden om ze samen te brengen! Dus hebben we de handen uit de mouwen gestoken (nou ja, Mark en Jan dan!) om een echte Autokino te bouwen.

Op vrijdagavond krijgt u, net als in de DDR-tijd, de exclusieve kans om uw Trabant, Wartburg of Barkas (of een andere) voor onze 6 meter brede drive-in bioscoop te parkeren.


DE versie, NL ondertitels. Voor de audiotrack heb je een FM-radio nodig (autoradio, draagbare radio)... De vertoning kan ook vanop het terras bekeken worden (voor onze bezoekers met bvb een bromfiets)

wartburg met daktent tijdens oostblokmeeting
CAMPING

Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, stellen we van vrijdag 14:00 tot zondag 14:00 een echte pop-up camping ter beschikking op het race circuit.

 

Het volledige weekend omvat kamperen, 2x ontbijt, BBQ, roadbook, goodiebag, enz... aan een democratische prijs.

 

Weekendpakket | Registreer hier

bottom of page