top of page
skoda meeting
PROGRAMMA

Vrijdag 30 Augustus

14:00 opening van onze popup camping

  • Ontvangst van de deelnemers 

21:30 Drive-In Cinema sessie "Tschick".


Zaterdag 31 Augustus

09:00 Opening van de deuren

  • Ontvangst van de deelnemers

  • Statische tentoonstelling

  • Racing show

  • Kofferbak verkoop

  • Animatie

11:00 Vertrek van de rondrit die start op het racecircuit

18:00 BBQ (inschrijven noodzakelijk)

ONZE LOCATIE

In 2024 vindt de Oostblookmeeting plaats op een nieuwe locatie, het Glosso Circuit in Arendonk. 

We krijgen een enorme speeltuin met meer ruimte, een grotere parking voor deelnemers en bezoekers en verbeterde catering en sanitaire voorzieningen.

glosso circuit aerial
ZATERDAG

Zaterdag 31 Augustus openen we ons terrein om 9:00 uur. Terwijl het terrein zich vult met alle verschillende Oostblokwagens, kan er een drankje op het terras genuttigd worden. Ook zullen er tijdens onze bijeenkomst interessante stands te bezoeken zijn, voorzien we een heuse racingshow, en een mini marktje.

Rond 11:00 begint de interactieve tour. Voor de tour van dit jaar proberen we weer een virtuele rally door het Oostblok samen te stellen, met de nodige verrassingen onderweg, en we bij de start van deze rit, zullen proberen u als deelnemer een minute of fame te geven, in ware rallystijl, met uiteraard een rondje over het circuit.

En om de dag in schoonheid af te sluiten, zorgen we voor een BBQ om 18:00 (inschrijven noodzakelijk).

Een dagdeelname aan de Oostblok Meeting, zaterdag 31 Augustus kost slechts €7 en is inclusief een roadbook, rondje over het circuit, goodiebag, en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen voor de beste rittensport teams. 

De Oostblokmeeting is gratis te bezoeken (zonder deelname aan de interactieve rondrit, roadbook, goodiebag, ronde over het circuit etc...).

Autokino
Tschick_poster.jpg
AUTOKINO

Naar de Oostblok Meeting komen is als een tijdreis. Omdat we net zoveel van film houden als van onze oude auto's, moesten we een manier vinden om ze samen te brengen! Dus hebben we de handen uit de mouwen gestoken (nou ja, Mark en Jan dan!) om een echte Autokino te bouwen.

Op vrijdagavond krijgt u, net als in de DDR-tijd, de exclusieve kans om uw Trabant, Wartburg of Barkas (of een andere) voor onze 6 meter brede drive-in bioscoop te parkeren.


Voor de audiotrack heb je een FM-radio nodig (autoradio, draagbare radio)... De vertoning kan ook vanop het terras bekeken worden (voor onze bezoekers met bvb een bromfiets)

Tschick

“Tschick” is een Duitse komedie-dramafilm uit 2016 geregisseerd door Fatih Akın, gebaseerd op de bestseller van Wolfgang Herrndorf uit 2010. De film gaat over twee tiener buitenstaanders uit Berlijn die een Lada Niva stelen en op een excentrieke roadtrip door Oost-Duitsland gaan tijdens de zomervakantie. Tschick kreeg overwegend positieve kritieken in Duitsland.

wartburg met daktent tijdens oostblokmeeting
oldtimer caravan
CAMPING

Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, stellen we van vrijdag 14:00 tot zondag 14:00 een echte pop-up camping ter beschikking op het race circuit. Het volledige weekend omvat kamperen, 2x ontbijt, BBQ, roadbook, goodiebag, enz... aan een democratische prijs.

Registreer hier

Voor bezoekers die iets verder moeten reizen of gewoon een leuk “Oostblokweekend” willen beleven, bieden we zelfs een weekendarrangement aan! Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, bieden we een pop-up camping van vrijdag 14:00 uur tot zondag 14:00 uur.

 

Vanaf zaterdagochtend 7:00 uur verzorgen we een ontbijtbuffet in onze kantine tot 9:30 uur, terwijl de eendaagse deelnemers op het terrein arriveren.


De barbecue op zaterdagavond is vanaf 18.00 uur op het terras.


Op zondagochtend bieden we tussen 7:00 en 09:30 uur een smakelijk ontbijtbuffet aan in onze kantine.


We voorzien sanitaire voorzieningen en douches. Elektriciteit is aanwezig, maar de stroom is beperkt tot 16a voor de hele camping. We vragen je om geen zware elektrische apparaten aan te sluiten. We vragen je ook om afval te beperken!

 

Voor degenen die niet willen kamperen, maar er wel het hele weekend willen zijn, zijn er in de omgeving talloze b&b's, hotels, motels in alle prijsklassen te vinden via Booking/AirBnb.

bottom of page