top of page
PROGRAMMA

Vrijdag 01 september

14:00 Opening van de Camping

  • Ontvangst van de deelnemers en welkomstdrankje

21:30 Drive-In Cinema sessie "Goodbye Lenin".


Zaterdag 02 september

09:00 Opening van de deuren

  • Ontvangst van de deelnemers

  • Statische tentoonstelling

  • Pop-up DDR-museum

  • Kofferbak verkoop

  • Animatie

11:00 Vertrek van de Ostalgie rit

16:00 Debat "Op wereldreis in een oude communistische auto".

18:00 BBQ (inschrijven noodzakelijk)

ZATERDAG

Zaterdag 2 september openen we ons terrein om 9:00 uur. Terwijl het terrein zich vult met alle verschillende Oostblokwagens, kan er een drankje op het terras genuttigd worden. Ook zullen er tijdens onze bijeenkomst interessante stands te bezoeken zijn, waaronder een pop-up DDR-museum.

Rond 11:00 begint de interactieve tour. Voor de tour van dit jaar proberen we weer een virtuele rally door het Oostblok samen te stellen, met de nodige verrassingen onderweg, en we bij de start van deze rit wij zullen proberen u als deelnemer een minute of fame te geven, in ware rallystijl.

Om 16:00 nemen drie verschillende crews, "Svetelada", "Tourust Garage" en "Yugo Rocks" de microfoon over om te debatteren over hoe het is om "de wereld rond te reizen in een oude communistische auto".

En om de dag in schoonheid af te sluiten, zorgen we voor een BBQ om 18:00 (inschrijven noodzakelijk).

Een dag deelname aan de Oostblok Meeting, zaterdag 2 september kost slechts €5 en is inclusief een roadbook, goodiebag, en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen met onze interactieve tour .

De Oostblokmeeting is gratis te bezoeken (zonder deelname aan de interactieve rondrit, roadbook, goodiebag etc...).

goodbye-lenin-1.webp
Autokin zenpow.jpeg
AUTOKINO

Naar de Oostblok Meeting komen is als een tijdreis. Omdat we net zoveel van film houden als van onze oude auto's, moesten we een manier vinden om ze samen te brengen! Dus hebben we de handen uit de mouwen gestoken (nou ja, Mark en Jan dan!) om een echte Autokino te bouwen.

Op vrijdagavond krijgt u, net als in de DDR-tijd, de exclusieve kans om uw Trabant, Wartburg of Barkas (of een andere) voor onze 6 meter brede drive-in bioscoop te parkeren. We vertonen "Good bye Lenin", een Duitse film uit 2003, geregisseerd door Wolfgang Becker. De cast bestaat uit Daniel Brühl, Katrin Sass, Chulpan Khamatova en Maria Simon. Trailer


DE versie, NL ondertitels. Voor de audiotrack heb je een FM-radio nodig (autoradio, draagbare radio)... Tijdens de sessie kunt u snoep kopen en is de cafetaria van Cars, Coffee & More open tot 22:00 uur. De vertoning kan ook vanop het terras van cars coffee and more bekeken worden (voor onze bezoekers met bvb een bromfiets)

wartburg met daktent tijdens oostblokmeeting
CAMPING

Voor degenen die het hele weekend willen kamperen, stellen we van vrijdag 14:00 tot zondag 14:00 een echte pop-up camping ter beschikking, waar we je bij aankomst trakteren op een welkomstdrankje!

 

Het volledige weekend omvat kamperen, 2x ontbijt, BBQ, roadbook, goodiebag, enz... aan de democratische prijs van €45 Per persoon.

 

Weekendpakket | Registreer hier

bottom of page