top of page

Hoe je zaken op je werk gedaan krijgt zoals jij dat wilt


Om je eigen content te maken en te beheren, open je de Blog Manager door met je muis over de blogfeed te bewegen en op Beheren te klikken. Hier kun je berichten maken, bewerken en verwijderen en categorieën beheren. Je kunt ook je berichtinstellingen en SEO, dubbele of conceptberichten bijwerken, opmerkingen in- of uitschakelen of berichten helemaal verwijderen door op Bewerken te klikken bij elk blogbericht.


Om een ​​bestaande afbeelding of video in een bericht te verwijderen of te bewerken, klik je op de media waardoor er een ​​werkbalk verschijnt, waarmee je ook de grootte en lay-out van je afbeeldingen kunt aanpassen.


Voeg meer elementen toe aan je bericht door op elk van de symbolen onderaan het bericht te klikken. Voeg een afbeelding of galerij in, sluit HTML in of voeg een GIF toe om je content wat extra pit te geven.


Voeg voordat je het publiceert een omslagfoto toe aan je bericht door op Instellingen te klikken in de linkerzijbalk. Je omslagfoto is zichtbaar voor alle gebruikers die de blog op je website bekijken. Bewerk hoe je berichten worden weergegeven in de zoekresultaten en maak ze beter vindbaar door de SEO voor elk bericht te bewerken. Voeg categorieën toe aan je berichten zodat gebruikers per onderwerp door de blogpagina's kunnen navigeren. Zodra je tevreden bent met je bericht, zet je 'm live door op Publiceren te klikken.Comments


bottom of page